Activitats Juliol 2017

0

Del 10 de juliol al 16 d’agost. Exposició: “75 anys de tracció a vapor a RENFE”. Fotografies sobre l´evolució de les locomotores


Dimecres 5, a les 19 h. Presentació de llibres d’autors de proximitat:

-Joan Sánchez-Fortún, amb el seu llibre filosòfic "Vivir sin dinero"
-Josep Garriga, amb el seu llibre de poemes "Passions".
-Sílvia S. Clapés, amb el llibre juvenil "Un viatge per oblidar"
Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dimecres 5, a les 21 h al Pati de la Biblioteca. “Música espanyola per a guitarra” Concert de guitarra clàssica de la 2ª meitat del segle XIX i 1ª del XX a través de grans compositors i intèrprets com Tárrega, Arcas, Llobet, Moreno-Torroba i Ponce. A càrrec de Carles Geli. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.



Divendres 7 a les 19 h Presentació del llibre “Naturalment atractius. Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa" de Josefina Llargués (Ed. Cossetània"). L'autora proposa un estil de vida més conscient, preventiu i saludable, per evitar en el possible substàncies químiques que intoxiquen la nostra pell. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Divendres 7, a les 21 h. Contes per Adults: “Sir Gawain i el cavaller verd” d’autor anònim del segle XIV. Transcripció John R.R. Tolkien. Interpretació a càrrec de l’actriu Jordina Biosca.


Dimecres 12 a les  21 h, al pati de la Biblioteca Concert de Góspel a càrrec de Fil de Gospel. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.


Dijous 13 a les 18 h, a l’Ajuntament vell. Darrera trobada del Club de lectura sènior Tardes de tertúlia. Comentarem el llibre "El llapis del fuster" de Manuel Rivas. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.



Divendres 14 a les 19 h, al pati de la Biblioteca. Hora del conte infantil. “De quin planeta ets, Anna Tarambana?” A càrrec de Mon Mas. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!