Activitats Nadal 2017

0



Divendres 1 d’10 a  11h, Tertúlies en català amb el llibre Wonder de R.J. Palacios.  Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Dijous 7 i 14 a les 19h, Club de lectura en anglès amb el llibre Deaf Sentence de David Lodge.  Coordina Sîan Mathias. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.


Divendres 1 a les 19h,  XerradaConstel·lacions familiars. Què són? Per què serveixen?” A càrrec de M. Dolores Jiménez. Organitza: Associació Dones de Calella.

Fins el dissabte 16 col•labora amb la Marató i emporta’t un llibre per 1€
Dissabte 2 de 10 a 13h, Tallers infantils per la Marató. Col·labora amb el donatiu d’1 euro per taller. A càrrec de Mabi i Susanna.

A les 13 h, Inauguració de l’exposició fotogràfica “Homes del veïnat” de J.M. Colomer Mir de Foto-Film Calella.


Dilluns 11 a les 19h, Club de lectura Llibre obert, amb el comentari de: Si una nit d’hivern un viatger d’Italo Calvino. Coordina: Lluís Barri.

Dimecres 13 a les 18 h, Club de lectura en Català - Nivell Elemental, única sessió amb el comentari del llibre Robinson Crusoe de Daniel Defoe. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i l’Oficina de Català de l’Ajuntament de Calella.

Dijous 14 a les 18h, Tardes de tertúlia, amb el comentari de: La Petita ciutat on es va aturar el temps de Bohumil Hrabal. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Biblioteca i Ajuntament de Calella.

Divendres 15 a les 18.30 h, Taller de decoració de Nadal, a càrrec de Floristeria Jardí. Públic adult. Cal inscripció prèvia.

A les 21.00 h, "El dia més curt" La festa del curtmetratge. Activitat per a tots els públics. Col·labora: Biblioteca i Fotofilm Calella.

Dissabte 16 a les 11.30 h, Espai del conte “L’escudella de contes de Nadal”. A càrrec d’Assumpta Mercader. Organitza: Biblioteca.

A les 12.00 h,  Presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2018. A càrrec de Jordi Planas: Coordinador General de l’Agenda Llatinoamericana a Catalunya  i Andrés Marí. Organitza: Agenda Llatinoamericana i Biblioteca.

Divendres 29 a les 19h, al Pati de la Biblioteca. Joventut Artística presenta: Escenes dels Pastorets. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de Joventut Artística.


Dijous 4 de gener de 2018, al Pati de la Biblioteca a les 19h els Patges de SS MM els Reis d’Orient explicaran contes i recolliran les cartes per a SS MM els Reis d’Orient. Organitza: Amics de la Biblioteca i Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!